• Záujem o Ag testy pre žiakov na nový šk.rok
          • Záujem o Ag testy pre žiakov na nový šk.rok

          • Informujeme rodičov, že je ešte možnosť dnešný deň objednať si pre svoje deti - cez EduPage - antigénové testy, ktorými má byť žiak otestovaný pred vstupom do školy (5.9.2022).  Testy dostanú naši žiaci 1.-8.ročníka ešte pred koncom školského roka. Budúci prváci nech nahlásia záujem svojim učiteľkám v MŚ.

            Vedenie školy

        • Okresné kolo v bedmintone a postup na kraj!
          • Okresné kolo v bedmintone a postup na kraj!

          • Huncovce a Poprad-Matejovce

            Dňa 24.5.2022 sa  v ZŠ v Huncovciach uskutočnilo okresné kolo v bedmintone, kde sa stretlo sedem základných škôl:

            ZŠ s MŠ Slovenská Ves 313, Slovenská Ves        

            ZŠ Štúrova 231/123, Sp. St. Ves      

            SŠ Školská 535/5, Lendak       

            ZŠ Školská 212, Huncovce      

            ZŠ s MŠ Nižná brána 8, Kežmarok    

            ZŠ Vrbov 266, Vrbov    

            Naše družstvo tvorili: Alžbeta Koščáková,  Michaela Čerpáková,  Veronika Galliková, Ján Gurka, Kamil Koščák, Markus Hudák, všetci súťažiaci boli z triedy 7.B. 

            Družstvo chlapcov všetky zápasy vyhralo hladko 2:0 na sety.  Chlapci získali 1.miesto a aj postup na krajské kolo. Družstvo dievčat  odohralo vyrovnané zápasy, ale nedarilo sa im v koncovke setov, ktoré tesne prehrali.

            Dňa 31.05.2022 naše chlapčenské družstvo súťažilo na krajskom kole v Poprade a v silnej konkurencii sa im aj napriek dobrým výkonom nepodarilo postúpiť zo skupiny, a skončili na 5. – 8. mieste. Našu školu reprezentovali: Ján Gurka, Kamil Koščák a Markus Hudák zo 7.B. Chlapcom srdečne blahoželáme k víťazstvu na okresnom kole a postupu na kraj, a ďakujeme za výbornú reprezentáciu školy a obce na krajskom kole! 

            Za prípravu žiakov na turnaj ďakujeme trénerovi Mgr. Štefanovi Suchanovskému.

             

             

          • V GALÉRIÍ TALENTOV sme získali dvakrát 3. miesto

          • Základná škola s materskou školou Jána Bakossa a Štátna vedecká knižnica v Banskej Bystrici uskutočnila XI. ročník celoslovenskej súťaže mladých talentov v oblasti vlastná literárna a výtvarná tvorba, umelecká fotografia. Cieľom tejto súťaže je vytvoriť priestor pre mladé talenty – žiakov, ktorí sa vo svojom voľnom čase venujú umeleckej činnosti. Do súťaže prišlo spolu 486 súťažných prác zo všetkých kútov Slovenska. Enormné zastúpenie bolo v oblasti „Vlastná výtvarná tvorba“, preto spomedzi všetkých tu bolo najviac ocenených žiakov.

            Veľmi sa tešíme, že spomedzi ocenených sú aj naši žiaci. Do výtvarnej kategórie sa zapojili tri práce našich žiakov, a to Floriána Gallika (9.B), Márie Halčinovej (9.B) a Samuela Lizáka (8.A).

            Vo fotografickej kategórii I. a II. sme sa zapojili viacerými fotografiami žiakov: Michaely Lizákovej (5.A), Karolíny Laufovej (5.A), Márii Halčinovej (5.A), Mareka Lizáka (7.A) a Marcely Selvekovej (9.B).

            Výtvarná práca žiačky Márie Halčinovej z 9.B  „Aj tak budem požiarnikom“ získala 3. miesto,  vo fotografickej kategórii I. sme sa tiež umiestnili, a to fotografiou Michaely Lizákovej  z 5.A ,,Nežná fialová krehkosť“, ktorá získala 3. miesto.

             

            Tomuto úspechu sa veľmi tešíme a žiakom blahoželáme! Práce boli vytvorené a poslané pod odborným vedením Mgr. J. Budzákovej (VYV)  a Ing. D. Adamicovej.

        • Už vyšli noviny za mesiac MÁJ 2022
          • Už vyšli noviny za mesiac MÁJ 2022

          • Milí naši priaznivci! Ak sa už neviete dočkať nových videonovín, informujeme Vás, že si ich môžete pozrieť na svojej pravidelnej stránke nášho webového sídla. V mesiaci máj sme toho zažili dosť, preto aj naše noviny majú takmer 30 minút. Prajeme príjemné sledovanie a celému tímu tvorcov ďakujeme za zaznamenávanie nášho školského života.