• Ponuka práce - zdravotnícky pracovník v ZŠ Lendak

          • Spojená škola Lendak vyhlasuje výberové konanie na obsadenie pracovnej pozície zdravotnícky pracovník v základnej škole  s nástupom od 1.9.2023. Pracovné miesto je momentálne aktuálne do 31.8.2024, základná zložka mzdy je 1100 € (brutto), 40 hodinový týždenný pracovný čas. 

            Popis pracovných činností a podmienky na výkon školského zdravotníckeho pracovníka nájdete v prílohe. (Na výkon tejto pracovnej pozície stačí aj stredoškolské vzdelanie v odbore zdravotná sestra, s registráciou v Slovenskej komore sestier.)

            Žiadosť a potrebné doklady je možné doručiť na sekretariát Spojenej školy Lendak osobne alebo poštou. Výberové konanie sa uskutoční 30.8.2023 o 13.00 hod. v riaditeľni Spojenej školy Lendak.

          • Les ukrytý v knihe

          • Lesnícka súťaž

            Žiaci 2., 3. a 4. ročníka sa zapojili počas tohto školského roka do súťaže pod názvom Hádanky z lesa. Podmienkou súťaže bolo vymyslieť hádanku a k nej aj ilustráciu. Žiaci boli veľmi tvoriví a vďaka tomu sa našej škole podarilo získať ocenenie za najväčší počet prác na tému "lesné hádanky". Poďakovanie patrí aj lesnému pedagógovi pánovi Jánovi Halčinovi, ktorý nás počas celého školského roka prednáškami informoval a viedol žiakov k spoznávaniu prírody, taktiež triednym učiteľkám, ktoré motivovali žiakov k tvorbe prác a pani učiteľke Mgr. Ruženke Vaverčákovej, ktorá bola za celú súťaž zodpovedná. 

            Ukážky žiackých prác si môžete pozrieť vo fotoalbume.